Personlig Assistans Helsingborg

Med kundernas välbefinnande i fokus

Arbetsgivarna borde satsa mer på sin personal

Alla som jobar med personig assistans borde få en medalj i tapperhet, uthållighet och mod. De borde få medborgerliga pris och blommor – varje dag. Tänk dig själv, om du var med om en bilolycka och plötsligt inte kunde röra en fena, eller muskel i hela din kropp. Har du turen, vilket alla behöver då och då, så får du en preosnlig assistent. Din personliga assistent ser till att du kan klä på dig, komma ut fastän du sitter i en rullstol. Han eller hon ser till att du får gå på bio, får handla de saker som du behöver, ser till att lga den mat som du önskar, att du får duscha och borsta tänderna. Alla behöver en personlig assistent fram till den dag som man kan röra sig och är helt återställd.

Alla personlig assistenter är livsviktiga

Ahr man råkat ut för något i sitt liv, som man inte har orsakat själv, behöver någon som kan hjälpa en att komma tillbaka till det liv som man levde innan olyckan. Och även om man kanske aldrig har varit där kan man behöva komma till att kunna leva ett så innehållsrikt liv som det bara är möjligt. De personliga assistenterna är väldigt viktig (om du nu inte har märkt vart vi vill komma här). Därför anser vi att alla som arbetar som personliga assistenter är värda allt beröm de bara kan f. De ger ju av sin arbetstid till att vara den handikappades armar, ben och fingrar. De gör livet möligt att leva även om man har drababts av en olycka eller kanske aldrig har varit förmögen att röra sin kropp.

Personliga assistenter behöver god fysik

Eftersm de personlgi a assistenterna är sdana som är förlängda armar, ben och fingrar åt dem som har drabbats, behöver de i sin tur en god fysik. De kan ju liksom sina patienter drabbas av ryggskott, hälsporre eller andra skador när de i sin tur arbetar med att hjälpa dessa immobila människor möjligheten att komma ut och göra roliga och nödvändiga saker. De behöver ha en kropp som är väl tränad och som är frisk. De behöver träna upp sina muskler och vi anser att det borde vara arbetsgivarnas skyldighet att just dessa människor har tillgång till gym och får friskvårdsbidrag av sin arbetsgivare. Det ska inte de personliga assistenterna behöva betala själva.

Så bör du göra om du har ont i fötterna

En otroligt vanlig åkomma är att man plötsligt kan få ont i fötterna. Har man gått i fel sorts skor kan man drabbas av hälsporre.Om man har drabbats av det har man otroligt ont i fötterna. Då behvöer man få komma till en klinik som kan göra en bra från hälsporren.

22 Aug 2018