Personlig Assistans Helsingborg

Med kundernas välbefinnande i fokus

Hur företagsmassage i Stockholm kan rädda din firma

Det är statistiskt bevisat att verksamheter i Stockholm med regelbunden företagsmassage har bättre produktivitet i det hela, jämfört med de som inte har det.

När var det sist du såg chefen le? Eller gå hem vid ett rimligt klockslag? Har chefen sett bekymmersamt stel ut på sistone? Som en robot vars kugghjul inte har blivit insmorda sedan den lämnade fabriken? Det rysliga lönesamtalet börjar kanske närma sig, med resten av kollegorna lika spända som det sista gummibandet av en rekordbrytande gummibandsboll?

Då är det hög tid att påminna dig som friskvårdsansvarig på jobbet att du har mer makt än du troligtvis tror. För att ha ett lyckat lönesamtal krävs först en lyckad verksamhet. För att få en lyckad verksamhet krävs först en lyckad arbetsinsats. För att få en lyckad arbetsinsats krävs först ett lyckat välbefinnande, och för att få ett lyckat välbefinnande krävs först en lyckad massage.

Företagsmassage är nyckeln till en lyckad verksamhet

Massage har länge varit bevisat som en effektiv metod för att förbättra välbefinnandet och hälsan, fysiskt som psykiskt. Blodcirkulationen ökar, stresshormonerna sjunker, signalsubstanserna sjunger, musklerna slappnar av och du blir som ny igen. Det finns en anledning till varför massage är den äldsta formen av terapi världen runt.

Genom att satsa på hälsan och införa regelbunden företagsmassage i Stockholm för din verksamhet kan du med lugn och ro gå in till nästa lönesamtal och möta din nu leende chef med ett leende själv. Firman är räddad, och du är en hjälte.

29 Sep 2022