Personlig Assistans Helsingborg

Med kundernas välbefinnande i fokus

Låt en tandhygienist i Stockholm se över tänderna

Det är viktigt att man tar hand om tänderna på rätt sätt. Detta kan du få hjälp med av en tandhygienist i Stockholm som arbetar förebyggande för munhälsan.

Redan som barn fick man lära sig i skolan om hur man skulle sköta tänderna. Man gick igenom hur man skulle göra för att hålla tandtrollen borta. Dessutom var det ett evigt tjatande från föräldrarna, borsta tänderna morgon och kväll. Med tiden fick man lära sig hur viktigt det var. Inte minst när man fick sitt första hål.

In till tandläkaren, de skulle dra, ta bilder på obehagligt sätt och även borra i en. Roligare än så har man ju haft det. I vuxen ålder visste man bättre, då skötte man tänderna utan att tänka efter. Det var liksom en rutin i vardagen. Trots det kunde hål uppkomma och man fortsatte göra sina årliga besök hos tandläkaren.

Lär dig förebyggande för tänderna av tandhygienisten

Det var en trygghet att ha en bra tandläkarklinik att gå till. Det kan trots allt kännas lite obehagligt att sitta där. Med en tandhygienist som tog hand om en var man i goda händer. De gjorde undersökningar och hjälpte till med hur man bättre kunde ta hand om sina tänder och undvika karies och tandsten.

Trots att man tog bort hål, bakterier, tandsten och mycket mer hos tandläkaren så gjorde man majoriteten av jobbet i hemmet. Allt detta fick man bra och tydliga instruktioner om från tandhygienisten som arbetar förebyggande med munhälsan.

25 Oct 2022