Personlig Assistans Helsingborg

Med kundernas välbefinnande i fokus

Var med och rädda liv – utbilda dig inom HLR i Stockholm

Vill du kunna göra skillnad? Vill du kunna hjälpa de som står dig närmast om en olycka sker? Skaffa utbildning inom HLR i Stockholm och lär dig rädda liv.

När det kommer till liv och död handlar det om knappa sekunder. Det handlar om att kunna agera snabbt och att kunna agera rätt. Om ett hjärta plötsligt slutar slå finns det inte utrymme för tvekan eller felaktiga beslut. Det kräver initiativ och omedelbar aktivitet. Det är bara då som liv kan räddas.

Kunskap om hur man räddar liv är däremot inget som människor föds med. Du kan intuitivt göra väldigt mycket, men det räcker sällan när det kommer till hjärtstopp. Istället behövs utbildning för att kunna fatta rätt besult när ett nödläge uppstår. Genom att utbilda dig inom HLR får du den kunskap som du behöver för att kunna göra skillnad vid en nödsituation.

Skydda dina nära och kära med utbildning inom HLR

Vi kan aldrig i förväg veta när olyckan är framme. Med plötsliga hjärtstopp menas så mycket mer än äldre människor med dåligt hjärta. Det kan vara vem som helst som råkar ut för en olycka och hjärtat slutar slå. Därför är det viktigt att så många som möjligt vet vad som behöver göras vid sådana situationer.

Med en utbildning i hjärt- och lungräddning kan du rädda livet på dina nära och kära, men också göra en skillnad ute i samhället. Stannar ett hjärta kan det vara du som gör skillnaden mellan liv och död.

12 Jul 2022